30zona drito iz Geta!

30zona drito iz Geta! photo 1

30zona nakon hvaljenog i kod publike odlično prihvaćenog albuma "30" nastavlja s radom i već nam iste godine "servira" nove materijale, a kao uvertiru u novi album izbacuju odličan singl i spot za pjesmu "Geto".

Kao autor teksta se potpisuje GIR, a za glazbu je zaslužan Claptomatik.

Ideja spota je bila povezati se s temom pjesme na što prirodniji način, pa su birane "klasične" lokacije koje su uspješno dočarale estetiku samog geta. Većina scena snimljena je u samom Kozari boku (Bronx gym, ulice, napuštena koliba...), a jedan od glavnih razloga odabira mjesta radnje je činjenica da nam iz tog kvarta dolaze Shin i Galaš. Režiju za spot potpisuju Luka Matković i Patrik Flis.

"Ovo je ozbiljnija, sofisticiranija i zrelija 30zona. Njihov veliki potencijal koji je odmah prepoznat objavom albuma "30" sada izlazi na površinu. Fantastičan instrumental koji daje pjesmi poseban šarm, pa čak i dozu melankolije uz prepoznatljive vokale kombinacija je kvalitete i popularnosti što je i više nego dovoljna formula za uspjeh. Nastavili su uzlaznom putanjom i nisu razočarali." (Maja Trstenjak, Sound Report)

Kontakt