Projekti

Tu ćemo se malo hvaliti što smo sve radili proteklih godina

Screenshot 2021-02-19 at 08.06.49.png

Emisija

Krajem 2020. smo sukladno stanju u event industriji osmislili novi projekt "Drito s kauča"

Drito s kauča je emisija koja stavlja fokus na urbanu kulturu, a govori o glazbi, modi, graffitima, tetovažama, dizajnu...

Voditelji emisije su Indy i Wana, a sve epizode možete pogledati na Drito playlisti yem yt kanala.

beerfest-320.jpg

Festivali

U 2019. smo uspješno realizirali pet velikih glazbenih festivala u četiri različita grada diljem Hrvatske.

Naš put prema organizaciji festivala je započeo 2016. kad smo radili prvo izdanje Drita, koje je tada trajalo samo jedan dan, ali je već te godine ostavljen jaki utisak na cijelu hip hop, ali i ostalu scenu. Činjenica da su nastupali bendovi koji tada nisu imali diskografski ugovor i nisu bili medisjki eksponirani, a uspjeli su rasprodati Tvornicu je odjeknula regijom i motiviralo nas da već iduće godine poduplamo izvođače i produžimo fest za jedan dan.

2017. godine hrabro ulazimo u nepoznat prostor te organiziramo naš prvi open air, Zagreb Beer Fest kojeg je u tri dana posjetilo 18 000 ljudi.

2018. uz postojeći Drito i ZBF krećemo put Splita i uspješno odrađujemo prvo izdanje Fibra festivala na tvrđavi Gripe. ZBF je 2018. prema službenim podacima u četiri dana posjetilo 100 000 posjetitelja.

2019. smo dobili poziv da preuzmemo organizaciju Dana piva Karlovac, odradili smo cjelokupni rebranding, vizualni identitet, produkciju, glazbeni i popratni sadržaj te community i account managment. Festival je u pet dana posjetilo oko 65 000 ljudi.

Iste godine smo pridodali organizaciju još jednog festivala, prvog samoborskog Pine festivala.

 • Drito festival

  Drito je dvodnevni hip hop festival na kojem nastupaju najbolji izvođači iz cijele regije, a 2019. smo po prvi put doveli i prvo veliko strano ime, GZUZ, a u 2020. smo unatoč svim problemima uspješno odradili čak dva izdanja, siječanjsko klupsko i rujanski open air. 2021. godine smo nastavili širiti "Drito" pa smo tako dobili i prvo splitsko izdanje, Drito sa Zente, kao i Drito iz Osijeka. U rujnu je održan drugi "Drito iz MSU-a" koji je posjetilo 5000 ljudi u dva dana.

  Više informacija
 • Zagreb Beer Fest

  Zagreb Beer Fest je najveći open air festival posvećen glazbi i pivu, koji se održava u centru Zagreba, a već u drugoj godini je zabilježio 100 tisuća posjetitelja koji su mogli uživati u 180 pivskih stilova.

  Više informacija
 • Fibra Festival

  Fibra je festival urbane glazbe koji se od druge godine održava u Ljetnom kinu Bačvice u Splitu, a posjetiteljima nudi pregršt dobre glazbe i opuštene atmosfere kao savršen uvod u ljeto.

  Više informacija
 • Pine Festival

  Uz Pine Festival Samobor je dobio novi urbani open air festival koji je dodatno popunio već bogatu kulturnu ponudu grada Samobora.

  Više informacija
 • Dani Piva Karlovac

  Dani Piva Karlovac su najpoznatija gradska manifestacija tog tipa u Hrvatskoj koja je 2019. uz našu pomoć doživila potpuni rebranding, kako vizualni tako i glazbeno-produkcijski.

  Više informacija
 • Beat Na moru

  2021. godine smo bili gladni koncerata i festivala jer smo spavali cijelu 2020. pa smo tako dodali novi festival u naš roster, Beat na moru. BNM smo radili u prekrasnom malom mjestu Punat, na Krku, a sudeći po feedbacku posjetitelja, ovo je najbolji festival kojeg smo do sada organizirali.

  Više informacija
Koncerti - thumbnail

Koncerti

Osim festivala bavimo se i organizacijom koncerata, ponajviše u Tvornici Kulture, gdje smo voditelji programa još od 2013. godine.

Kroz godine smo uspješno organizirali niz (rasprodanih) koncerata, a neki od naših najupečatljivijih koncerata koje rado izdvajamo su:

 • Triggerfinger photo 20/11/2014 Triggerfinger

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • House of Pablo festival photo 20/02/2015 House of Pablo festival

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Edo Maajka s bendom photo 18/03/2017 Edo Maajka s bendom

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Antenat slavi 20 godina photo 07/04/2017 Antenat slavi 20 godina

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Krankšvester - promocija albuma photo 10/03/2018 Krankšvester - promocija albuma

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Mimi Mercedez photo 17/03/2018 Mimi Mercedez

  KSET, Zagreb

 • Krešo Bengalka photo 06/04/2018 Krešo Bengalka

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Vojko V u Zagrebu photo 12/10/2018 Vojko V u Zagrebu

  Dom Sportova, Zagreb

 • Svemirko photo 01/02/2019 Svemirko

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • Svoga tijela gospodar - 11. memorijalni koncert za Tunu photo 04/10/2019 Svoga tijela gospodar - 11. memorijalni koncert za Tunu

  Tvornica Kulture, Zagreb

 • 30zona, Retfatlanta & Numero photo 18/10/2019 30zona, Retfatlanta & Numero

  Tvornica Kulture, Zagreb

Klupski eventi - thumb

Klupski eventi

Zbog ovog su neki od vas studirali dulje nego su trebali

Otkad je otvorio svoja vrata u rujnu 2013., kroz klub Klub. su prošle tisuće i tisuće studenata i možemo s ponosom reći da smo uspješno gradili i izgradili imidž kluba kako kroz naše evente tako i kroz komunikaciju putem društvenih mreža.

Yem je zaslužan za osmišljavanje vizualnog identiteta, opisa i sadržaja glazbenog programa najpopularnijeg zagrebačkog podruma.

Silent party

Bavimo se najmom i organizacijom silent partyja pod nazivom Pssst Party, a naša produkcija silent partyja je do sad bila prisutna u Tvornici Kulture, te brojnim festivalima (Sea Star, Sea Dance, Ferragosto Jam, Pine Festival, ...). Slušalice su odličan odabir za kino na otvorenome kao i konferencije.

 • photo

  .

 • photo

  .

 • photo

  .

Kontakt