O nama

Mala agencija za velike projekte koja radi po principu ključ u ruke.

 • eventmanagement.jpg

  Event management

  Najpopularniju titulu smo si stavili u naziv još davne 2011.

  Bez obzira na veličinu i opseg posla, svaki event započinjemo strateškim planiranjem kako da ciljeve postignemo unutar budžeta i u zadanom vremenu. Važno nam je upoznati klijenta - njegovu industriju, izazove i želje, kako bismo pronašli rješenje koje se najbolje uklapa u tu jedinstvenu viziju. Iza sebe imamo više od 400 uspješnih evenata i preko 10 godina iskustva, a naše evente posjetilo je preko 300 000 ljudi.

 • yem yt banner3.jpg

  Label

  Objavimo ti album, snimimo spot pa zajedno brojimo te $

  Pomažemo izvođačima, kako našim tako i onima izvan yem agencije, da što bolje ispromoviraju single/album putem društvenih mreža, radio postaja i medija općenito.

  Nudimo usluge digitalnog izdavaštva kao i usluge audio i video produkcije samog albuma odnosno video spota.

 • socialmedia.jpeg

  Social media management

  Komunikacija na društvenim mrežama važna je za svaki dobar event.

  Odabir pravih društvenih mreža, definiranje target skupine, produkcija sadržaja i analitička interpretacija rezultata posao je koji zahtjeva znanje, iskustvo i neprestano praćenje trendova. Uspješno kreiramo i izvršavamo social media strategije koje su u skladu s komunikacijom tvog branda, a dobro se snalazimo i u prepoznavanju i uključivanju pravih influencera koji će ti pomoći ostvariti željene rezultate.

 • teamwork.jpeg

  Account management

  Radno vrijeme za klijenta nam je dulje od radnog vremena benzinske

  Prepusti se u stručne ruke našeg accountskog tima koji će te maziti, paziti i pratiti da se sve odvija po planu. Naši accounti znaju prepoznati tvoje potrebe i predložiti nove ideje i formate koji će ti pomoći ostvariti cilj unutar zadanog budžeta.

 • videoproduction.jpeg

  Dizajn i video produkcija

  Nije bitno samo kakav je paket, bitan je i omot.

  Ne bojimo se strateške temelje nadograditi eksperimentalnim idejama, a zbog toga je svaki naš produkt jedinstven. Bilo da se radi o osmišljavanju vizualnog identiteta od nule ili osvježavanju postojećeg branda, lako se prilagođavamo novim formatima i trendovima, uz zadržavanje autentičnosti..

#instagram

yem tim

Ukratko, ekipa zaljubljenika u glazbu, filmove, fotografiju, evente, koncerte i modernu pop kulturu.

Kontakt